Gevelreiniging

Gevelreiniging

De gevel van uw woning of bedrijfspand is een soort visitekaartje. Bezoekers, klanten, personeel, voorbijgangers, iedereen ziet het of uw gevel schoon is, of juist niet. Als u ons ervoor laat zorgen dat uw gevel alvast een onberispelijke indruk achterlaat, hebt u daar geen omkijken meer naar.

Wilt u ook dat uw woning of bedrijfspand er weer fris en vernieuwd uit komt te zien? Gevelreiniging zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, bovendien verhoogt het de waarde van uw pand en voorkomt het toekomstige schade aan de gevel en het voegwerk!

“ Uw zorg is onze zorg.”

 

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het verwijderen van vervuiling op uw gevel. Aangezien de vormen van vervuiling en de steensoorten van huizen veel kunnen verschillen, is het niet mogelijk om alle gevels met eenzelfde techniek te reinigen. Wij hebben een geschikte oplossing voor elke gevel. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies. Bel +31 618024472 of mail info@az-reiniging.nl voor een afspraak.

Stralen

In veel gevallen is het noodzakelijk een gevel te moeten stralen. Dit is een duurzame techniek met een hoogwaardig resultaat. Tijdens het stralen wordt voorzichtig een laagje van de steen weggenomen, zodat de originele laag weer naar voren komt. Er wordt voortdurend nauwlettend gekeken om eventuele beschadigingen tijdens de behandeling te voorkomen.

Milieu vriendelijke behandelingen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom maken wij geen gebruik van agressieve chemicaliën om uw gevels te reinigen, maar middelen op biologische en milieuvriendelijke basis.

Vervuiling van uw gevel

  • Ten eerste kan er organische vervuiling ontstaan, waarbij gedacht kan worden aan algen, mos en schimmel.
  • Ook kan atmosferische vervuiling en groenaanslag het aanzicht van uw gevel verpesten.
  • Bij deze vorm van vervuiling raden wij de stoomreinigingstechniek aan.
  • Met straaltechnieken wordt een hoger rendement behaald.

Impregneren – Hydrofoberen

Alles wat gereinigd is, kan worden voorzien van een coating of een beschermlaag door middel van impregneren/hydrofoberen. Impregneren is een techniek om een gevel waterafstotend, (zee)waterbestendig, schimmelwerend en graffiti-werend te maken. Impregneren zorgt er voor dat atmosferische of organische vervuiling geen kans krijgt om aan te hechten. Schade en aantasting aan het voegwerk wordt hiermee ook voorkomen. Dit maakt dus een ideale combinatie met het reinigen van uw gevel om uw gevel langdurig te beschermen!

Bel ons vrijblijvend

Heeft u meer informatie nodig of zit u met vragen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u zo snel mogelijk weer op weg!

Mail ons vrijblijvend

Heeft u meer informatie nodig of zit u met vragen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u zo snel mogelijk weer op weg!