Terras & Bestrating

Terras & bestrating

Is uw terras vervuild met onkruid en algen / groenaanslag? Door de juiste aanpak en behandel methode is dat voor ons geen enkel probleem. Met aller grootste gemak reinigen wij uw tuin met de juiste professionele middelen. Het reinigen met professionele hogedruk apparatuur is hiermee niet weg te denken, daarnaast maken we gebruik van milieuvriendelijke behandelmethodes.

Vaak is het schoon krijgen en behouden van uw tuin een tijdrovende klus waar menigeen tegen op ziet. AZ reiniging neemt deze zorg geheel uit uw handen!

“ Uw zorg is onze zorg.”

 

Hoe wij uw reiniging verzorgen

We bieden een daarnaast ook een preventieve behandel methode aan. Maar ook het nabehandelen en voorkomen dat onkruid en groenaanslag weer terug komt behoort ook tot onze mogelijkheden. Wij kunnen uw een geheel totaalpakket aanbieden en op maat aangeleverd.

Hoe reinigen wij uw terras?
Wij reinigen uw terras met professionele hogedruk (HD) apparatuur met de juiste ingestelde druk en temperatuur.

Het nabehandelen:
Het behandelen met een anti groenaanslag product behoort tot de mogelijkheden en is vrijblijvend.

Opnieuw invegen/ opvoegen straatzand:
Het is belangrijk om na het reinigen te voorkomen dat uw tegels of bestrating uit balans komt te liggen. Als het terras eenmaal netjes is ingeveegd met brekerszand ziet het totaalplaatje er ook veel beter uit. Het opnieuw invegen/ opvoegen van straatzand behoort dan ook zeker ook tot onze mogelijkheden.

Onkruid wegbranden:
Meestal als alles schoon is of gereinigd komt onkruid helaas alweer vrij snel terug.
We maken geen gebruik van chemische bestrijding ’s middelen het gebruik hiervan is uiteindelijk
slecht voor het milieu, mens en dier.
Het tijdig wegbranden met professionele apparatuur van onkruid in een vroeg stadium behoort tot onze mogelijkheden. Dit gaat vrij snel naar gelang het te behandelen oppervlakte is en is te herhalen op aanvraag.

Enzymen behandeling (Milieu vriendelijk product):
Het voorkomen en natuurlijk verwijderen van algen en mossen en atmosferische vervuiling tegen te gaan. Hiervoor gebruiken wij een biologisch product voor en werkt op basis van enzymen. Het gaat het algenproces tegen en reduceert algen en groenaanslag enorm. Het effect is niet meteen zichtbaar maar heeft een langere reactietijd met als voordeel een langdurige uitwerking ervan.

Voordelen:

  • Het vergemakkelijkt het reinigen en bespaart hiermee op reiniging ’s kosten.
  • Het levert uiteindelijk een veel beter resultaat op.
  • Milieu vriendelijke behandeling.
  • Het bestrijden van algen en mossen groei.
  • Tast geen andere begroeiing of planten aan.
  • Niet schadelijk voor mens en dier.

Bel ons vrijblijvend

Heeft u meer informatie nodig of zit u met vragen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u zo snel mogelijk weer op weg!

Mail ons vrijblijvend

Heeft u meer informatie nodig of zit u met vragen? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u zo snel mogelijk weer op weg!