Dak coaten Gilze

Reiniging

Voor alles wat met reinigen en schoonmaken te maken heeft.

Beschermen

We helpen o.a. schade door weersinvloeden te voorkomen.

Onderhoud

Licht renovatiewerk zoals het repareren van kapotte voegen en klein schilderwerk.

Dak coaten Gilze

Service van A tot Z

Uw dak krijgt veel te verduren. Door blootstelling aan allerlei soorten weersomstandigheden – die daarnaast ook steeds extremer worden – stapelt de vuiligheid zich op. Naast dat een vies dak er niet netjes uitziet, kan het er ook voor zorgen dat het dak aangetast raakt. Uw dak raakt vervolgens in verval en moet vervolgens volledig vervangen worden. Om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft, kunt u ervoor kiezen om een speciaal vuilafstotend laagje aan te brengen op uw dak. Laat uw dak in Gilze coaten door AZ Reiniging!

Hoe beschermt dakcoating tegen vuil?

Een dak is natuurlijk bedoeld om uw woning te beschermen tegen neerslag. Maar het dak zelf moet eigenlijk ook beschermd worden tegen neerslag. Want het vocht dat regen, hagel en sneeuw met zich meebrengen, zorgen ervoor dat schimmels, mossen en algen goed op uw dak kunnen hechten en groeien. Als uw dak niet regelmatig onderhouden wordt, kan het zo zijn dat deze schimmels uw dak verder gaan aantasten en zelfs de structuur van uw woning kunnen benadelen. Denk bijvoorbeeld aan lekkages en vorstschade. Door uw dak in Gilze te laten coaten houdt u dit tegen. Zie het als een extra beschermlaagje voor uw dak. Ook andere viezigheid zoals vogelpoep en roetdeeltjes kan zich niet hechten aan uw dakbedekking.

Laat uw dak in Gilze coaten door AZ Reiniging!

Kortom: voor een totaalpakket aan dakreiniging inclusief het coaten van uw dak in Gilze staan de experts van AZ Reiniging voor u klaar. Doordat er veel verschillende soorten daken zijn, komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies over de toepassing van onze coating op uw dak en de mogelijkheden. Bel +31 6 14 11 48 59, mail info@az-reiniging.nl of vul het contactformulier op onze website in voor een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Dak coaten

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Waar mogen we u bij helpen?

  Ik stem in met de voorwaarden zoals vermeld in deprivacyverklaring

  Neem een kijkje bij onze projecten!

  Dak reinigen Bergen op Zoom
  Dak reinigen en coaten Nieuw-Vossemeer
  Dak reinigen en coaten Welberg/Steenbergen