Dak kuisen Tholen

Reiniging

Voor alles wat met reinigen en schoonmaken te maken heeft.

Beschermen

We helpen o.a. schade door weersinvloeden te voorkomen.

Onderhoud

Licht renovatiewerk zoals het repareren van kapotte voegen en klein schilderwerk.

Dak kuisen en proper maken Tholen

Service van A tot Z

Een vies dak geeft niet alleen een onverzorgde uitstraling aan uw woning of bedrijfspand, het is daarnaast ook een bedreiging voor de kwaliteit en levensduur van het dak. Het is daarom zeker geen slecht idee om uw dak in Tholen regelmatig proper te laten maken door een specialist. Zo zorgt u ervoor dat schimmels, vocht en mossen geen kans krijgen om uw dakbedekking aan te tasten, met alle negatieve gevolgen van dien. Kortom: voor het laten kuisen van uw dak in Tholen bent u bij AZ Reiniging aan het juiste adres!

Waarom uw dak laten reinigen?

Schimmels, mossen en algen houden van vochtige plekken. Omdat onze daken 24 uur per dag, 7 dagen per week worden blootgesteld aan allerlei soorten neerslag, kan het dus voorkomen dat deze deeltjes zich aan uw dak gaan hechten. Hierdoor kan de dakbedekking gaan scheuren, waardoor de deeltjes nog dieper in het dak kunnen dringen. Het gevolg: vochtschade, schimmels binnenshuis en poreuze dakbedekking. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw dak in Tholen te laten kuisen door professionals die meteen uw dak kunnen controleren op andere beschadigingen.

Waarom uw dak in Tholen laten kuisten door AZ Reiniging?

Geen dak is hetzelfde. De ene situatie vraagt om andere reinigingsmethoden dan de andere situatie. Bij AZ Reiniging beschikken we over alle benodigde kennis, ervaring en gereedschap wat betreft het kuisten van uw dak in Tholen en omstreken. Wanneer u ons inschakelt, nemen we eerst uw dak eens goed onder de loep. Zo kunnen we goed zien wat voor soort vuil op uw dak aanwezig is. Daar stemmen we onze technieken en gereedschappen goed op af, zodat we zo effici├źnt mogelijk te werk kunnen gaan. Vervolgens gaan we aan de slag om met gepaste druk het vuil van uw dak te spuiten en om te spoelen. Als laatst brengen we een laagje coating aan. Wij bieden een totaalpakket aan wat betreft het proper maken van uw dak in Tholen en omstreken.

Schakel AZ Reiniging in voor het proper maken van uw dak in Tholen en omstreken!

Kortom: voor een totaalpakket aan dakreiniging in Tholen staan de experts van AZ Reiniging voor u klaar. Doordat er veel verschillende soorten daken en vervuilingen zijn, is er geen standaardtechniek om uw dak te reinigen. Wij hebben een geschikte oplossing voor elk dak. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies. Bel +31 6 14 11 48 59, mail info@az-reiniging.nl of vul het contactformulier op onze website in voor een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Dak kuisen [pb-city]

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Waar mogen we u bij helpen?

  Ik stem in met de voorwaarden zoals vermeld in deprivacyverklaring

  Neem een kijkje bij onze projecten!

  Dak reinigen Bergen op Zoom
  Dak reinigen en coaten Nieuw-Vossemeer
  Dak reinigen en coaten Welberg/Steenbergen