Dak ontmossing Goes

Reiniging

Voor alles wat met reinigen en schoonmaken te maken heeft.

Beschermen

We helpen o.a. schade door weersinvloeden te voorkomen.

Onderhoud

Licht renovatiewerk zoals het repareren van kapotte voegen en klein schilderwerk.

Dak ontmossing Goes

Service van A tot Z

Ziet uw dak er vies uit? Grote kans dat u last heeft van mos op het dak. Mossen groeien namelijk goed op vochtige plekken. Zeker als u een aantal dakpannen heeft met scheuren erin, kan het mos zich goed aan uw dak hechten. De kwaliteit van uw dak gaat er hierdoor uiteraard niet op vooruit. Om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft, is het belangrijk om regelmatig dak ontmossing in Goes uit te laten voeren. Hiervoor bent u bij AZ Reiniging uiteraard aan het juiste adres!

Het proces van ontmossing

Wanneer er sprake is van mos op het dak, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk aan te pakken. Mos op het dak kan er namelijk voor zorgen dat de dakbedekking poreus worden, waardoor het mos zich nog beter kan hechten en er scheurtjes kunnen ontstaan. Uiteindelijk kan er hierdoor nog meer schade aan uw dak ontstaan, met alle negatieve gevolgen die daaraan verbonden zijn. Bij AZ Reiniging beschikken we over alle benodigde kennis, ervaring en gereedschap wat betreft dak ontmossing in Goes en omstreken. Na een grondige inspectie van uw dak kunnen onze specialisten precies bepalen welke techniek nodig is en of er reinigingsmiddel aan te pas moet komen. Vervolgens gaan we aan de slag om met gepaste druk het vuil van uw dak te spuiten en om te spoelen. Als laatst brengen we een laagje coating aan om zo uw dak ook in de toekomst te beschermen.

Schakel AZ Reiniging in!

Kortom: voor een totaalpakket aan dak ontmossing in Goes staan de experts van AZ Reiniging voor u klaar. Doordat er veel verschillende soorten daken en vervuilingen zijn, is er geen standaardtechniek om uw dak te reinigen. Wij hebben een geschikte oplossing voor elk dak. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies. Bel +31 6 14 11 48 59, mail info@az-reiniging.nl of vul het contactformulier op onze website in voor een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Dak ontmossing [pb-city]

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Waar mogen we u bij helpen?

  Ik stem in met de voorwaarden zoals vermeld in deprivacyverklaring

  Neem een kijkje bij onze projecten!

  Dak reinigen Bergen op Zoom
  Dak reinigen en coaten Nieuw-Vossemeer
  Dak reinigen en coaten Welberg/Steenbergen