Dakcoating Rucphen

Reiniging

Voor alles wat met reinigen en schoonmaken te maken heeft.

Beschermen

We helpen o.a. schade door weersinvloeden te voorkomen.

Onderhoud

Licht renovatiewerk zoals het repareren van kapotte voegen en klein schilderwerk.

Dakcoating Rucphen

Service van A tot Z

Een vies dak doet de uitstraling van uw pand natuurlijk niet veel goeds. Maar wist u ook dat al die vuiligheid ook het functioneren van uw dak kan aantasten? Door blootstelling aan allerlei soorten weersomstandigheden – die daarnaast ook steeds extremer worden – stapelt de vuiligheid zich op. Om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Voor dakreiniging inclusief dakcoating in Rucphen bent u bij AZ Reiniging uiteraard aan het juiste adres!

Waarom uw dak beschermen met dakcoating?

Wanneer er neerslag valt en op uw dak belandt, ontstaat dé ideale situatie voor schimmels, mossen en algen om op uw dak te groeien. Een dak dat niet regelmatig onderhouden wordt, kan hierdoor aangetast raken. De dakbedekking kan bijvoorbeeld scheuren en breken, waardoor u last kan krijgen van vorstschade, lekkages en zelfs schimmel binnenshuis. Om ervoor te zorgen dat uw dakbedekking lang mee kan blijven gaan, kunt u het beste uw dak regelmatig laten onderhouden door een professional. Bij AZ Reiniging brengen we, waar mogelijk, dan ook dakcoating op uw dak in Rucphen aan. Dit is een duurzaam en voordelig alternatief voor het vervangen van dakpannen. De vochtwerende coating wordt in twee lagen aangebracht op grondig gereinigde dakbedekking, zodat de coating optimaal kan hechten. Let wel dat dakcoating in Rucphen alleen mogelijk is op betonpannen en dakleien.

Schakel AZ Reiniging in!

Kortom: voor een totaalpakket aan dakreiniging inclusief dakcoating in Rucphen staan de experts van AZ Reiniging voor u klaar. Doordat er veel verschillende soorten daken zijn, komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies over de toepassing van onze coating op uw dak en de mogelijkheden. Bel +31 6 14 11 48 59, mail info@az-reiniging.nl of vul het contactformulier op onze website in voor een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Dakcoating [pb-city]

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Waar mogen we u bij helpen?

  Ik stem in met de voorwaarden zoals vermeld in deprivacyverklaring

  Neem een kijkje bij onze projecten!

  Dak reinigen Bergen op Zoom
  Dak reinigen en coaten Nieuw-Vossemeer
  Dak reinigen en coaten Welberg/Steenbergen