Dakpannen reinigen Zundert

Reiniging

Voor alles wat met reinigen en schoonmaken te maken heeft.

Beschermen

We helpen o.a. schade door weersinvloeden te voorkomen.

Onderhoud

Licht renovatiewerk zoals het repareren van kapotte voegen en klein schilderwerk.

Dakpannen reinigen Zundert

Service van A tot Z

Dakpannen kunnen jarenlang meegaan – mits ze regelmatig worden onderhouden. Zien uw dakpannen er dus wat smoezelig uit? Dan zijn ze meer dan toe aan een opfrisbeurt. Vieze dakpannen zien er namelijk niet alleen lelijk uit, maar ze kunnen ook voor grotere problemen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van lekkages, het nestelen van vuil in de groeven en schimmelvorming. Ook kan uw dak zelf eronder lijden wanneer de schimmels, mossen en het vocht zich doordringen tot de constructie van uw dak. Neem dit gezondheids- en veiligheidsrisico niet en laat uw dakpannen in Zundert reinigen door AZ Reiniging!

Waarom uw dakpannen laten reinigen?

Naar verwachting komt u niet vaak op uw eigen dak. Het is daarom ook lastig om te checken hoe uw dakpannen eraan toe zijn. Toch is het belangrijk om regelmatig uw dakpannen te onderhouden. Wanneer er neerslag valt en op uw dak belandt, ontstaat dé ideale situatie voor schimmels, mossen en algen om op uw dak te groeien. Wanneer uw dakpannen scheuren of breken, kunnen deze viezigheden dieper uw dak binnendringen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld last krijgen van vorstschade en lekkages, met alle gevolgen van dien.

Laat uw dakpannen in Zundert reinigen door AZ Reiniging!

Doordat er veel verschillende soorten daken en vervuilingen zijn, is er geen standaardtechniek om uw dakpannen in Zundert te reinigen. Bij AZ Reiniging beschikken we over alle benodigde kennis, ervaring en gereedschap om zo tot de juiste reinigingstechniek te komen. Voor de volledigheid kijken we ook altijd of er schade is ontstaan aan uw dak. Denk bijvoorbeeld aan gescheurde dakpannen. De laatste stap is het aanbrengen van dakcoating, als u betonpannen en dakleien heeft. Deze coating beschermt uw dak voor maar liefst tien jaar lang tegen het ontstaan van algen, aanslag, aantasting en slijtage.

Neem contact op met AZ Reiniging

Kortom: voor het reinigen van uw dakpannen in Zundert staan de experts van AZ Reiniging voor u klaar. Wij hebben een geschikte oplossing voor elk dak. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies. Bel +31 6 14 11 48 59, mail info@az-reiniging.nl of vul het contactformulier op onze website in voor een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Dakpannen reinigen

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Waar mogen we u bij helpen?

  Ik stem in met de voorwaarden zoals vermeld in deprivacyverklaring

  Neem een kijkje bij onze projecten!

  Dak reinigen Bergen op Zoom
  Dak reinigen en coaten Nieuw-Vossemeer
  Dak reinigen en coaten Welberg/Steenbergen