Dakreiniging Zierikzee

Reiniging

Voor alles wat met reinigen en schoonmaken te maken heeft.

Beschermen

We helpen o.a. schade door weersinvloeden te voorkomen.

onderhoud

Licht renovatiewerk zoals het repareren van kapotte voegen en klein schilderwerk.

Dakreiniging Zierikzee

Service van A tot Z

Ziet uw dak er vies uit? Wees ervan bewust dat dit niet alleen een schoonheidsprobleem is, maar dat het ook negatieve gevolgen kan hebben voor de bescherming die uw dak u biedt. Waar u lekker droog en warm binnen kunt zitten bij slecht weer, is uw dak continu blootgesteld aan alle soorten weersomstandigheden. En dat het hele jaar door! Om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft, is het belangrijk om regelmatig dakreiniging in Zierikzee uit te laten voeren. Hiervoor bent u bij AZ Reiniging uiteraard aan het juiste adres!

Waarom uw dak laten reinigen?

Wanneer er neerslag valt en op uw dak belandt, ontstaat dé ideale situatie voor schimmels, mossen en algen om op uw dak te groeien. Als dit een tijdje door blijft gaan, raakt uw dakbedekking steeds verder aangetast. Het gevolg is dat er vocht naar beneden kan druppelen, waardoor ook het vuil steeds dieper uw dak in kan dringen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld last krijgen van vorstschade en lekkages. Daarnaast kunnen schimmels ook hun weg naar binnenshuis vinden, wat kan leiden tot gezondheidsrisico’s. Kortom: naast dat het er ook gewoon mooi uit ziet, is het ook functioneel belangrijk om uw dak te laten reinigen.

Uw dakreiniging in Zierikzee laten uitvoeren door AZ Reiniging?

Bij AZ Reiniging beschikken we over alle benodigde kennis, ervaring en gereedschap wat betreft dakreiniging in Zierikzee en omstreken. Wanneer u ons inschakelt, nemen we eerst uw dak eens goed onder de loep. Zo kunnen we goed zien wat voor soort vuil op uw dak aanwezig is. Daar stemmen we onze technieken en gereedschappen goed op af, zodat we zo efficient mogelijk te werk kunnen gaan. Vervolgens gaan we aan de slag om met gepaste druk het vuil van uw dak te spuiten en om te spoelen. Voor de volledigheid kijken we ook altijd of er schade is ontstaan aan uw dak. Denk bijvoorbeeld aan gescheurde dakpannen. Als laatst brengen we een laagje coating aan om zo uw dak ook in de toekomst te beschermen tegen de Nederlandse weersomstandigheden.

Schakel AZ Reiniging in!

Kortom: voor een totaalpakket aan dakreiniging in Zierikzee staan de experts van AZ Reiniging voor u klaar. Doordat er veel verschillende soorten daken en vervuilingen zijn, is er geen standaardtechniek om uw dak te reinigen. Wij hebben een geschikte oplossing voor elk dak. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies. Bel +31 6 14 11 48 59, mail info@az-reiniging.nl of vul het contactformulier op onze website in voor een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Dakreiniging

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Waar mogen we u bij helpen?

  Ik stem in met de voorwaarden zoals vermeld in deprivacyverklaring

  Neem een kijkje bij onze projecten!

  Dak reinigen Bergen op Zoom
  Dak reinigen en coaten Nieuw-Vossemeer
  Dak reinigen en coaten Welberg/Steenbergen