Terrasreiniging Dongen

Reiniging

Voor alles wat met reinigen en schoonmaken te maken heeft.

Beschermen

We helpen o.a. schade door weersinvloeden te voorkomen.

Onderhoud

Licht renovatiewerk zoals het repareren van kapotte voegen en klein schilderwerk.

Terrasreiniging Dongen

Service van A tot Z

Heeft u een vlonder of een terras van bestrating en tuintegels? Dan bent u er vast wel bekend mee dat het op den duur een groen aangezicht krijgt. Hoe langer u deze aanslag laat zitten, hoe lastiger het zal zijn om het eigenhandig te verwijderen. Op een gegeven moment is een hogedrukspuit immers niet meer genoeg. Laat daarom uw terrasreiniging in Dongen uitvoeren door de experts van AZ Reiniging!

Hoe gaat terrasreiniging in Dongen in zijn werk?

Terrasreiniging in Dongen kan door uzelf gedaan worden, mits de vervuiling niet te ernstig is. U kunt dan met een hogedrukspuit en heet water aan de slag. Soms is de vervuiling echter zo gehecht aan uw terras, dat er andere methoden en materialen nodig zijn. Wij beschikken over goede apparatuur en biologische en duurzame middelen om uw terras weer schoon te krijgen. Soms is alleen water (en uiteraard de hoge druk) voldoende, maar voor ernstige vervuiling kunnen we ook zand of chemicali├źn inzetten. Hierdoor wordt niet alleen de groene aanslag verwijderd, maar ook het onkruid, grassen, mossen, algen en kosmos tussen de voegen van uw terras. Wat er ook moet gebeuren om uw bestrating weer schoon achter te laten, de experts van AZ Reiniging doen het voor u!

Schakel AZ Reiniging in!

Kortom: voor terrasreiniging in Dongen staan de experts van AZ Reiniging voor u klaar. Doordat er veel verschillende soorten bestrating en vervuilingen zijn, is er geen standaardtechniek om uw terras te reinigen. Wij hebben echter een geschikte oplossing voor elk type terras en beschikken over de juiste kennis, producten en technieken om uw bestrating te voorzien van het nodige onderhoud. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een deskundig advies. Bel +31 6 14 11 48 59, mail info@az-reiniging.nl of vul het contactformulier op onze website in voor een afspraak. Wij staan voor u klaar!

Terrasreiniging [pb-city]

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Waar mogen we u bij helpen?

  Ik stem in met de voorwaarden zoals vermeld in deprivacyverklaring

  Neem een kijkje bij onze projecten!

  Dak reinigen Bergen op Zoom
  Dak reinigen en coaten Nieuw-Vossemeer
  Dak reinigen en coaten Welberg/Steenbergen